Het leven is een feest je moet alleen wel zelf de slingers ophangen

Evenementen

ThuisCompany organiseert evenementen waarbij onze ThuisCoaches samen met onze klanten (met gelijke interesses) er een dagje op uit gaan. Denk hierbij aan een museumbezoek, het bezoeken van een concert, een voorstelling bijwonen, naar de bioscoop, dagje uitwaaien op het strand, cursus yoga. Op deze manier leer je ook weer andere mensen kennen en wellicht ontstaan ook hierdoor weer waardevolle vriendschappen en misschien zelfs wel een relatie!I.v.m. Covid-19 zijn wij momenteel gebonden aan restricties. De veiligheid van onze klanten en ThuisCoaches staat ten alle tijden voorop. Zodra het weer mag gaan we er zeker met zijn allen weer een leuke dag van maken want eerlijk is eerlijk, samen is zoveel leuker!

In welk soort evenement of workshop heb jij interesse?

View Results

Laden ... Laden ...
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!