Wij zijn er voor de kinderen, de ouderen, de mantelzorgers, werkgevers, de zorg en overige instellingen

Wij zijn er voor de kinderen, de ouderen, de mantelzorgers, werkgevers, de zorg en overige instellingen

Voor zorginstellingen

  • Flexibel extra personeel
  • Welzijn van bewoners

Een paar extra handen, meer persoonlijke aandacht en extra begeleiding is wat de meeste verpleeghuizen, bejaardentehuizen en overige instellingen hun bewoners zouden willen bieden maar helaas niet altijd tot de mogelijkheden behoort i.v.m. een tekort aan personeel.

ThuisCompany  – Bezoek aan huis, helpt bij het invullen van de dagelijkse indeling en tijdsbesteding.

Wij streven ernaar de emotionele welzijn van de bewoner te verhogen door individuele aandacht en tijd te bieden. Op deze manier creëren we met elkaar een plezierige leefomgeving voor de bewoners en bieden we meteen een oplossing voor uw bedrijf. Kortom een win win situatie

Geïnteresseerd in deze dienst?
neem dan geheel vrijblijvend contact op met ThuisCompany.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!