Wij zijn er voor de kinderen, de ouderen, de mantelzorgers, werkgevers, de zorg en overige instellingen

Wij zijn er voor de kinderen, de ouderen, de mantelzorgers, werkgevers, de zorg en overige instellingen

Voor mantelzorgers

  • (tijdelijk) hulp en  ondersteuning in de mantelzorgtaak
  • Luisterend oor
  • Hulp bij de wet en regelgeving

Mantelzorg is intensief maar is natuurlijk wel iets wat je doet voor je dierbaren. Als mantelzorger sta je vaak behoorlijk onder druk. Dat kan komen door de (emotionele) belasting die je ervaart of doordat je tegen muren aan loopt wanneer jijzelf als mantelzorger wel even ondersteuning kan gebruiken. Het kan enorm helpen als je beseft dat je er niet alleen voor staat en je hierbij ondersteuning kunt krijgen. Als mantelzorger is het namelijk goed om ook even je rust en ontspanning te pakken zodat je jezelf weer even kunt  opladen. Bij ThuisCompany is het mogelijk om incidenteel of structureel een ThuisCoach in te zetten die voor even de (zorg)taken overneemt of juist een luisterend oor biedt aan jouw als mantelzorger.

Word je helemaal gek van de vele wettelijke regels en administratie die erbij komt kijken door het werken als mantelzorger? Ook dan kunnen wij helpen. ThuisCompany werkt nauw samen met aantal zeer gedreven mantelzorgmakelaars door heel Nederland die je hier graag bij assisteren. Samen zorgen wij ervoor dat jij als mantelzorger ook echt de focus kunt leggen op het “verzorgen”.

Geïnteresseerd in deze dienst?
neem dan geheel vrijblijvend contact op met ThuisCompany.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!