Word member en kom het team van ThuisCompany versterken!

Word member en kom het team van ThuisCompany versterken!

Jij bent op zoek naar nuttig, en maatschappelijk werk

Jij bent betrokken, betrouwbaar, gemotiveerd

Jij bent sociaal, flexibel en service gericht

Jij bent vrolijk, geduldig, energiek en hebt brede interesses

Jij bent dé ThuisCoach die wij zoeken

Van helpen word je blij en krijg je energie. Een ThuisCoach (TC-er) is een professionele dienstverlener.

Bij ons krijg jij als ThuisCoach volop de gelegenheid om je in te zetten voor het welzijn van anderen. Je wordt op een unieke manier geselecteerd en gematcht op basis van o.a. een gezamenlijke passie, interesse of achtergrond.  Omdat jullie samen veel tijd gaan doorbrengen vinden wij het belangrijk dat het contact voor beide partijen van toegevoegde waarde is.

Als ThuisCoach vind je het leuk om te werken met mensen. Je bent prettig gezelschap en zorgt ervoor dat nadat je de deur uitgaat een glimlach op het gezicht van de klant hebt achtergelaten. De activiteiten kunnen bestaan uit samen koken, een boodschap doen, een wandeling maken, een museum bezoeken, samen winkelen en indien gewenst wat licht huishoudelijke werk.

Onze organisatie is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen. Kom jij ook werken als ThuisCoach? Dit kan al vanaf 2,5 uur per week. Je hebt vaste adressen zodat de klant altijd dezelfde persoon ziet en jij dus ook precies weet bij wie je een glimlach gaat bezorgen. Door het opbouwen van een relatie met de klant weet je welk verschil jij voor hem of haar maakt, hoe mooi is dat. Wij zoeken mensen die deze sociale rol graag vervult. Je helpt anderen het beste uit hun leven te halen en zorgt voor gezelligheid.

Tijdens de kennismaking inventariseren wij op welke dagen en tijden je wilt werken, naar welke werkzaamheden jouw interesses uitgaan etc. Uiteraard staan we ook uitgebreid stil bij jouw verwachtingen en ons pedagogisch beleid.

Vergoeding

Wij zijn een particuliere organisatie en werken dus niet binnen de Zorg-CAO. Wij kunnen hierdoor onze ThuisCoaches een zeer aantrekkelijk uurtarief aanbieden. Je kunt als ThuisCoach werken volgens de regeling dienstverlening aan huis of als zzper.

Voor meer informatie over onze tarieven kun je contact met ons opnemen.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor

Waar nodig bieden wij training aan en waarborgen daarmee de kwaliteit van onze diensten.

Hoe word je een ThuisCoach?

Wil je member worden binnen ons team van ThuisCoaches of eerst nog wat meer weten? Vul het inschrijfformulier in zodat wij contact kunnen opnemen met je voor een persoonlijk gesprek.

Bij ons werken

Enthousiast geworden? Meld je direct aan en word member bij ThuisCompany. Wij nemen graag contact met je op

  Beschikbaarheid:

  Ma.
  Di.
  Woe.
  Do.
  Vr.
  Za.
  Zo.

   

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

  Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

  Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!