Wij zijn er voor de kinderen, de ouderen, de mantelzorgers, werkgevers, de zorg en overige instellingen

Wij zijn er voor de kinderen, de ouderen, de mantelzorgers, werkgevers, de zorg en overige instellingen

Voor uitvaartorganisaties

  • Begeleiding dagelijkse routine
  • Luisterend oor

Een rouwproces ervaart iedereen op zijn of haar eigen manier. Na een ingrijpend verlies kan het moeilijk zijn om de draad weer op te pakken. In de praktijk hernemen vrienden en familie na een paar dagen weer de dagelijkse routine, maar een directe nabestaande kan meer tijd nodig hebben. ThuisCompany kan hen begeleiden bij de dagelijkse indeling. Onze ThuisCoach biedt een luisterend oor wanneer het verdriet de overhand neemt maar zorgt ook op gepaste momenten voor een lach op het gezicht.

Geïnteresseerd in deze dienst?
neem dan geheel vrijblijvend contact op met ThuisCompany.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!