Wij zijn er voor de kinderen, de ouderen, de mantelzorgers, werkgevers, de zorg en overige instellingen

Voor zorginstellingen

 • Flexibel extra personeel
 • Welzijn van bewoners

Een paar extra handen, meer persoonlijke aandacht en extra begeleiding is wat de meeste verpleeghuizen, bejaardentehuizen en overige instellingen hun bewoners zouden willen bieden maar helaas niet altijd tot de mogelijkheden behoort i.v.m. een tekort aan personeel.

ThuisCompany  – Bezoek aan huis, helpt bij het invullen van de dagelijkse indeling en tijdsbesteding.

Wij streven ernaar de emotionele welzijn van de bewoner te verhogen door individuele aandacht en tijd te bieden. Op deze manier creëren we met elkaar een plezierige leefomgeving voor de bewoners en bieden we meteen een oplossing voor uw bedrijf. Kortom een win win situatie

Voor mantelzorgers

 • respijtzorg (tijdelijk overnemen van de zorgtaken)
 • Luisterend oor

Mantelzorg is intensief en wordt door velen als zwaar beschouwd. Maar natuurlijk is het wel iets wat je doet voor je dierbaren of aan andere mensen die het nodig hebben. Om als mantelzorger ook de rust en ontspanning te nemen is het mogelijk om incidenteel of structureel een ThuisCoach in te zetten om voor even de taken over te nemen (respijtzorg) of juist een luisterend oor te bieden aan jou als mantelzorger.

Voor werkgevers met mantelzorgers

 • Behoud van personeel
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden

Er zijn ruim 4 miljoen mantelzorgers in Nederland waarvan de helft bestaat uit mensen die deze taak voor hun ouders op zich nemen. Zo zullen er ongetwijfeld dus ook medewerkers binnen uw organisatie zijn.

Om werknemers in hun mantelzorgtaak te ontlasten kunnen organisaties aanvullende zorg aanvragen van ThuisCompany. Een aantal inkomens- /verzuimverzekeraars vergoeden dit. Onze ThuisCoach neemt de mantelzorg deels over van de werknemer waardoor deze taak niet te belastend wordt in het dagelijks leven.  De werknemer kan zijn of haar werkzaamheden naar behoren blijven uitvoeren waardoor u als organisatie uw personeel kunt behouden. Kortom een win = win situatie

Voor uitvaartorganisaties

 • Begeleiding dagelijkse routine
 • Luisterend oor

Een rouwproces ervaart iedereen op zijn of haar eigen manier. Na een ingrijpend verlies kan het moeilijk zijn om de draad weer op te pakken. In de praktijk hernemen vrienden en familie na een paar dagen weer de dagelijkse routine, maar een directe nabestaande kan meer tijd nodig hebben. ThuisCompany kan hen begeleiden bij de dagelijkse indeling. Onze ThuisCoach biedt een luisterend oor wanneer het verdriet de overhand neemt maar zorgt ook op gepaste momenten voor een lach op het gezicht.

ThuisCompany zoekt graag de verbinding op. Wij zijn ervan overtuigd dat door gebruik te maken van elkaar expertises de cliënt/klant hier uiteindelijk bij gebaat is. Met een breed aanbod van dienstverlening kunnen wij hem of haar van A-Z begeleiden. Inmiddels zijn er al enkele leuke samenwerkingen ontstaan en initiatieven in wording zoals de regionale coalitie “Een tegen eenzaamheid” in de gemeente Rheden.

Lijkt het je interessant om met ThuisCompany samen te werken en vrijblijvend een (digitaal) bakje koffie met ons te doen? Pak dan de telefoon op en bel 06-21365288 of stuur een mail naar info@thuiscompany.nl.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

 • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
 • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
 • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
 • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
 • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!