Samen is zoveel leuker!

Iedereen verdient aandacht en gezelschap. Waarom samen is gewoon zoveel leuker.

ThuisCompany brengt mensen samen om het leven nog leuker te maken. Gezelschap is voor iedereen een privilege. Ieder mens verdient aandacht en daar hoef je zeker niet eenzaam voor te zijn. Samen is het gewoon net even iets leuker! De een heeft het alleen wat meer nodig en voor sommige is het een hulpmiddel om (voor even) echt uit een moeilijke situatie te komen. Nu we in Nederland weer in een lockdown zitten zijn we er ons nog meer van bewust hoe belangrijk gezelschap en aandacht is.
Het is fijn dat er mensen zijn die zich om jouw bekommeren en andersom. Helaas heeft niet iedereen een grote vriendengroep, familie of leuke collega’s. Bij het televisie programma Beau werd gisteravond nog eens goed duidelijk dat eenzaamheid alle leeftijden treft.  En zelfs als je een grote groep mensen om je heen hebt kun je je wel eens eenzaam voelen. ThuisCompany wil het gevoel van alleenzijn proberen te doorbreken. Het ontvangen van gezellige huisbezoeken of voeren van boeiende telefoongesprekken met onze ThuisCoaches. Niet medisch maar puur gericht op aandacht en gezelschap. Alles is mogelijk en bespreekbaar als het maar leuk is!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!