Een luisterend oor

Een luisterend oor. ThuisCompany haalt het contact de huiskamer in door het voeren van mooie gesprekken. Simpel met een belletje.

Sinds 15 december j.l. geldt er voor Nederland een algehele lockdown. Iedereen blijft daarom zoveel mogelijk thuis m.u.v. de  mensen werkzaam in de essentiële beroepen. Dit heeft natuurlijk een behoorlijke invloed op het sociale welzijn van de mens en dat is logisch want we houden nu eenmaal van gezelschap. Daarom haalt ThuisCompany het contact de huiskamer in door het voeren van mooie gesprekken. Simpel met een belletje. Wij bieden mensen een luisterend oor. Hoe fijn is het als je op een door jou gekozen dag en tijdstip even je verhaal kwijt kunt, de dag lekker op deze manier op start of eindigt of juist dient als een stukje welzijnscontrole voor een dierbare.

Samen komen wij door deze pandemie. Hou nog even vol

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!