Hulp bij de administratie en social media via ThuisCompany

Als senior wil je natuurlijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daarvoor is misschien wat ondersteuning nodig die een thuishulp kan bieden echter zijn zij op medisch of huishoudelijk gebied inzetbaar. Wellicht is een stukje ondersteuning in de administratie juist wenselijk. Vaak kunnen de kinderen of kleinkinderen een helpende hand bieden. Bijvoorbeeld op afstand, met internetbankieren. Lukt dit niet dan kun je ook een beroep doen op ThuisCompany. Onze ThuisCoaches kunnen naast gezelschap, hulp bieden aan diegenen die vanwege hun leeftijd of visuele problemen de administratie niet meer zelf kunnen doen. Deze dames of heren hebben vaak een administratieve of financiële achtergrond waardoor zij goed kunnen helpen om zaken te ordenen.

De digitale wereld gaat ontzettend snel. Hier hebben jonge mensen helemaal geen last van want zij groeien op met Instagram, Youtube en Facebook. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je hier als senior, vooral in coronatijd, ook graag wat meer van wilt weten. Het voordeel is dat je ook tijdens een lockdown met elkaar in contact blijft. De ThuisCoaches leggen je graag uit hoe het allemaal werkt om zo bekenden toch een beetje in huis te halen.

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!