Eenzaamheid is niet leeftijdsgebonden.

Ken je mensen die een vorm van alleen zijn ervaren? En hoe waardevol zou jij het vinden om een stukje levensgeluk terug te brengen in hun leven?

Eenzaamheid is niet leeftijdsgebonden en speelt bij zowel jongeren als ouderen. We zijn ons er niet altijd van bewust dat het er is. Maar als we écht oog hebben voor elkaar dan vang je soms tóch een signaal op.

ThuisCompany komt graag in contact met mensen die meer gezelschap en ondersteuning kunnen gebruiken in het dagelijkse leven. Daarom doen we graag een oproep aan jou: breng diegene(n) met ons in contact! Zo breng jij levensgeluk in iemands leven en maken we met elkaar Nederland meer verbonden. Hoe mooi is dat!

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!