Steunpakket tegen eenzaamheid

Steunpakket voor welzijn en leeftstijl in coronatijd.
Door corona en de genomen maatregelen van het kabinet om het virus tegen te gaan zijn de mogelijkheden voor sociaal contact zeer beperkt geworden. Dit heeft veel impact op de sociale en mentale welzijn van alle Nederlanders. We zijn allemaal wel een beetje klaar met het virus maar er wordt voor de aankomende periode nog veel van ons gevraagd. Het kabinet stelt 200 miljoen euro ter beschikking om o.a.  eenzaamheid tegen te gaan en meer sociale contacten mogelijk te maken in 2021 dankzij de inzet van vicepremier Hugo de Jonge en staatssecretaris van vws Paul Blokhuis. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws want ThuisCompany heeft als missie om de eenzaamheid in Nederland tegen te gaan en mensen die onze hulp hard nodig hebben op sociaal – emotioneel vlak of  ter ondersteuning, met onze ThuisCoaches te verbinden.

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!