Doorbreek het taboe op eenzaamheid

Ieder mens van jong tot oud, voelt zich weleens eenzaam. Momenten waarop je geen aansluiting voelt bij anderen, of je verlangt naar contact dat er niet is. Eenzaamheid hoort bij het leven.
Je hoeft absoluut niet alleen te zijn om je eenzaam te voelen, je kunt juist omringd zijn door veel mensen maar je toch heel eenzaam voelen. Het is een gemis aan verbinding. Je voelt dat je er niet bij hoort of je mist de verdieping in de gesprekken die je met anderen voert.

Het verschil tussen eenzaamheid en alleen zijn is dat het laatste soms best even prettig kan zijn terwijl eenzaamheid een kwelling is. Je krijgt er echt last van als het niet over gaat en het belemmert je om dingen te doen die je graag zou willen doen.

Afhankelijk van hoelang je al eenzaam bent kan het inzetten van een ThuisCoach je op weg helpen om jezelf weer te herontdekken. Hij of zij zorgt ervoor dat je echt even de aandacht en een luisterend oor krijgt die je verdient. En wil je er even niet over praten dan kan lekker samen uitwaaien tijdens een mooie wandeling of samen koken ook al een wereld van verschil zijn. Niets moet.

Eenzaamheid is iets waar jij je niet voor hoeft te schamen. Doorbreek het taboe op eenzaamheid.

 

#taboe #eentegeneenzaamheid #thuiscompany #thuiscoaches

 

 

 

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!