Verhalen achter de schermen


Wie zijn toch die mensen achter ThuisCompany? Deze maand nemen we een kijkje “in de keuken” bij een van onze ThuisCoaches.

Leuk om je te ontmoeten, ik ben Emma ThuisCoach in Amsterdam


Wat doe je precies als ThuisCoach en wat houdt het werk zoal in?
Als ThuisCoach is de persoonlijke aandacht en interesse heel belangrijk. Ik kijk en luister goed naar de specifieke behoefte van mijn cliënten. De een wil graag een leuke activiteit ondernemen terwijl een ander juist behoefte heeft aan rust en een goed gesprek. Ik pas mij aan aan de wensen van de klant. Heeft hij of zij zin om samen te wandelen dan gaan we wandelen maar ook koken of creatief bezig zijn behoren tot de mogelijkheden. Ik sta ook open om zelf verrast te worden, nieuwe dingen te leren of te luisteren naar de interesse of passie van de cliënt. Daarin is eigenlijk alles mogelijk. Het leuke hiervan is dat het werk heel afwisselend is. Mijn doel is om bij te dragen aan zijn of haar levensgeluk. Ik breng echt het zonnetje in huis.

Wat is eigenlijk jouw achtergrond en waar liggen jouw interesses?
Oorspronkelijk kom ik uit de hospitality. Ik heb de opleiding hotel en event management gevolgd maar de drive om zelf te creëren, organiseren, mensen te helpen en blij te maken begon eigenlijk al op jonge leeftijd toen ik begon bij de plaatselijke ijssalon. Na mijn middelbare school ben ik gestart bij een catering bedrijf. Ik werd heel blij van het mooie servies, de vaste klanten en de gezonde producten waar ik mee werkte en de maaltijden die daar werden bereid. Vanuit deze ervaring is idee voor het starten van een eigen bedrijf gekomen, dat werd In Liefde.Ik ben blij en dankbaar dat ik daarmee mijn passie voor koken, holistische voeding voor lichaam en geest en het organiseren evenementen kan combineren.  In september 2020 ben ik gestart met een yoga opleiding, super interessant want je gaat hierbij op zoek naar de verbinding met jezelf. De kennis die ik daar zelf op doe en de ervaringen die ik heb kan ik ook gebruiken in contact met andere mensen. Ook voor vrienden en familie hou ik van koken en geniet van het samen zijn. Daarnaast hou ik van het maken van collages en vision boards, met mijn handen bezig zijn, muziek en dansen.Ik voel dat ik veel liefde aan de wereld te geven heb en wil dan ook actief mijn steentje bijdragen aan de maatschappij.

Ik voel me verbonden met de mensen om mij heen en sta middenin mijn leven en de wereld. Door mijzelf in te zetten voor anderen probeer ik het verschil te maken.

Wanneer is voor jou een bezoek geslaagd?
Als mijn cliënt en ik allebei de dag afsluiten met een grote glimlach en ons al weer verheugen op onze volgende afspraak.

Wat geeft jou als ThuisCoach de meeste voldoening en waar word jij zelf blij van?
Ik word blij als ik iets voor iemand in werking hebben kunnen zetten. Daar haal ik echt veel voldoening uit. Mensen laten genieten van puur en eerlijk eten, vreugde vinden in kleine dingen en de schoonheid om ons heen. Laatst ontving ik via Instagram van iemand zaadjes voor eetbare bloemetjes. Deze heb ik toevallig vandaag gezaaid en ik kan mij heel erg verheugen op als ze straks zijn uitgekomen. Het leuke is dat ik er niet alleen zelf van geniet maar ik geef ook weer die zaadjes door aan dierbaren om mij heen.

Als thuiscoach werkt het net zo, het voelt een beetje als een metafoor. Je maakt contact, geeft, deelt en ontvangt. Je plant zaadjes die in rust en ruimte mogen ontkiemen, groeien, je zorgt voor voeding, licht en warmte en voor je het weet is iemand (weer) uitgegroeid tot een prachtige bloem. Hoe mooi!

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben niet iemand die voor de makkelijke weg gaat. Ik leef het leven ten volste ook als dat betekent dat er grote pieken en dalen op mijn pad komen . Ik ben iemand die ook echt haar hart volgt.

Wat wil je Nederland nog meegeven?
Onthou dat we allen mens zijn met dezelfde behoeften aan verbinding. Lukt dit niet zelfstandig dan
mag je aan de bel trekken en hoef je je hier zeker niet voor te schamen.

Wil je ook een ThuisCoach zoals Emma of wil je juist ook als ThuisCoach aan de slag neem dan vrijblijvend contact op met ThuisCompany via onze website of T:06-21668931

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!