Inzet ThuisCoach via de huisarts

Vandaag is het de internationale dag van de huisarts. ThuisCompany werkt nauw samen met diverse huisartsenpraktijken. Via de praktijkondersteuners worden we veelal benaderd om mensen met een bepaalde problematiek te helpen. Veelal gaat het dan om een vorm van sociaal isolement of het bieden van respijtzorg om zo de mantelzorger te ontlasten. Wij kunnen onze ThuisCoaches landelijk inzetten om zo mensen in heel Nederland langer gelukkiger thuis te laten wonen. Onze zorg is laagdrempelig en tegen een aantrekkelijk tarief in te zetten.

Werk jij bij een huisartsenpraktijk en ben je benieuwd of ThuisCompany iets voor jullie patiënten kan betekenen of wil je juist jouw huisarts attenderen op de dienstverlening van ThuisCompany neem dan vrijblijvend contact op via 06-21365288 of stuur ons een mailtje via info@thuiscompany.nl

gezellige groeten, Astrid en Bianca

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!