ThuisCoach op bezoek bij Marie

Graag stellen wij Marie aan je voor; een energieke dame met een respectabele leeftijd van 93 jaar. Op een slecht gehoor na is ze gezond en ziet ze er fantastisch uit. Ze woont in bij haar dochter en schoonzoon die op deze manier meteen een oogje in het zeil houden. Haar andere dochter woont namelijk in Italië en de rest van de familie wat verder weg dus was de keuze tussen een bejaardentehuis of bij de familie inwonen snel gemaakt.

Helaas heeft Marie een tijdje geleden haar heup gebroken toen zij zich verstapte. Hiervoor is ze meteen geopereerd en het revalideren kon beginnen. Dit wilde ze thuis doen want ze was bang dat als ze dit extern deed nooit meer thuis zou komen.

Natuurlijk hielpen haar dochter en schoonzoon daar waar zij konden. Echter, ook zij zijn al op middelbare leeftijd en het verzorgen en ondersteunen van Marie viel hen toch wel zwaar.

Met een bezoek van één van onze ThuisCoaches konden zij even op adem komen en heeft Marie een hele gezellige middag gehad. Een win-win voor iedereen en het smaakte wat haar betreft naar meer. Gelukkig verliep het herstel vlot en kan Marie zich inmiddels weer prima zelf redden, maar mocht het ooit weer nodig zijn dan weten zij ons te vinden.

Eén op de drie Nederlanders is mantelzorger. Dit komt neer op ruim 4 miljoen actieve mantelzorgers. Zorgen voor elkaar doe je uit liefde maar in veel gevallen is het heel intensief. Daar komt bij dat de relatie met je dierbare verandert en niet altijd ten goede. Hoe fijn is het dat je dan een ThuisCoach (tijdelijk) kunt inzetten die de gezelligheid en ondersteuning biedt die nodig is?

Neem vrijblijvend contact op, we vertellen je graag over de vele mogelijkheden.

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!