Stukje levensgeluk

Dit is Peter. Een hele innemende jongeman van 30+ met een niet aangeboren hersenletsel. Hij woont zelfstandig binnen een zorginstelling voor mensen met diverse medische achtergronden en leeftijden. Hij is ondernemend, altijd in voor een geintje en zit vol energie. Via zijn zorginstelling krijgt hij dagbesteding aangeboden echter sluit dit niet volledig aan op zijn wensen. Daarbij komt dat de mensen met wie hij in het huis woont redelijk op zichzelf zijn en hij juist behoefte heeft aan contact. De vrijwilligers die langskomen vanuit de instelling zijn wisselend van leeftijd en zijn ook geen constante factor. Peter heeft behoefte aan echte aandacht, plezier maken en er op uit gaan met mensen van zijn eigen leeftijd waar hij ook nog eens een klik mee heeft. Klinkt logisch.

Nadat zijn moeder contact met ons had opgenomen en de situatie uitlegde dat ze al jaren op zoek zijn naar een maatje voor Peter zijn wij, in overleg met de instelling, op zoek gegaan naar een ThuisCoach. Na een uitvoerige werving & selectie kwamen wij bij  ThuisCoach Tamara terecht. 

Vanaf het eerste moment hadden zij een bijzondere klik met elkaar. Inmiddels een paar weken verder hebben zij al heel veel leuke dingen met elkaar ondernomen; terrasje pakken, voetbal kijken, wandelen, naar de camping gaan, pretparken bezoeken etc. Ook voor het doen van kleine boodschapjes of hulp bij de administratie kan hij een beroep doen op Tamara.

Dit is waar wij van ThuisCompany voor staan. Het bieden van gezelschap, hulp en ondersteuning aan particulieren, mantelzorgers (respijtzorg) zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. Samen is nu eenmaal zoveel leuker!

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of een dierbare, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!