Week tegen eenzaamheid

“Samen één”

Wat een fijne brainstormsessie met een van de werkgroepen binnen de coalitie één tegen eenzaamheid in de gemeente Rheden. Mooie plannen om bewoners van het dorp Velp in de week van 30 september tot en met 8 oktober op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met de mogelijkheden binnen dorpshuizen, vrijwilligersorganisaties en particuliere bedrijven. 

Eenzaamheid helemaal voorkomen is lastig en hiervoor is natuurlijk eéń week het onder de aandacht brengen niet voldoende. Het taboe wat aan eenzaamheid hangt verminderen is al een grote winst. In deze week zullen er op verschillende locaties en dagen interventies, voorlichting, speeddaten, workshops etc. worden aangeboden over het thema eenzaamheid.

Fijn dat wij als ThuisCompany zo ook ons steentje kunnen bijdragen.

Op de foto;
Liana de Blij (dorpscoach Velp) & Marjan Helmink (dorpscoach Velp), Lidy Kelderman (MVT) & Bianca (ThuisCompany)

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!