Week van de mantelzorg

Ontspanning en afleiding voor mantelzorgers tijdens Week van de Mantelzorg

Tijdens de Week van de Mantelzorg, van 8 tot en met 13 november, staan mantelzorgers in de schijnwerpers.  Zorgen voor een ander doe je vanuit je hart en wordt vaak gezien als vanzelfsprekend echter realiseren wij ons in Nederland gelukkig heel goed dat we mantelzorgers heel hard nodig hebben zeker gezien de verzilvering van Nederland. Deze week is bedoeld om hen wat afleiding te bezorgen, omdat ze zoveel tijd voor een ander zorgen. Overal in het land worden activiteiten georganiseerd en ontvangen mantelzorgers (in welke vorm dan ook) een waardering. Als landelijke organisatie ondersteunt ThuisCompany deze initiatieven.

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!