Samenwerking met UWassistent

 


Ons motto is niet voor niks: Samen is zóveel leuker!

Vanaf februari gaat ThuisCompany een samenwerking aan met de landelijke organisatie UWassistent. ThuisCompany zal voor hen de hulpvraag en diensten aanbieden en tevens als contactpersoon fungeren binnen de regio Arnhem-Nijmegen e.o.

Samenwerken is vermenigvuldigen, en daarom kunnen we straks nog meer mensen helpen met een breder dienstenpakket. Ons gezamenlijke missie  is namelijk zoveel mogelijk mensen helpen op diverse vlakken zoals gezelschap, hulp en ondersteuning bij bijvoorbeeld het huishouden, klussen in en rondom het huis, vervoer etc. Hoe  fijn is dat! 

ThuisCompany heeft er heel veel zin in en gaat met enthousiasme deze samenwerking aan! We zijn sterk in het regelen, ontzorgen, ondersteunen en coördineren. We staan klaar voor écht iedereen-  voor u, voor senioren, mantelzorgers, jongeren, mensen met een beperking, noem maar op.

Het vragen van hulp en ondersteuning kan soms aanvoelen als het weggeven van een stukje onafhankelijkheid en dat begrijpen wij als geen ander. Wij houden rekening met uw wensen en hierdoor behoudt u ten alle tijde de regie. Elke vraag is weer anders en wij bieden hulp op maat. Niks is ons te gek, en wij gaan ervoor om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.  

Wanneer spreken we af?

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!