Van goed gezelschap word je gelukkig

Niet die dure ring om je vinger van de prins op het witte paard, niet de rest van je leven gratis ijs eten, niet een bankrekening met een paar indrukwekkende nullen: het zijn niet de dingen die je een gelukkig leven garanderen.

Wat dan wel?

Simpel: goed gezelschap. Een actief sociaal leven zorgt voor geluk. De mensen die je om je heen hebt, dus, en wat je voor hen doet om ze om je heen te houden. Een levendig sociaal leven en prioriteit geven aan leuke dingen zorgt ervoor dat vooral oudere mensen hun welzijn hoger kwalificeren, zo terugkijkend op hun leven.

Uit diverse onderzoeken blijkt zelfs dat personen die altijd sociaal actief waren, hun leven op latere leeftijd meer waardeerden dan mensen die minder sociaal actief waren.

De moraal van dit verhaal? Koester naarmate je ouder wordt de mensen om je heen, investeer in de vriendschap, maak along the way nieuwe vrienden en geniet. 

Is je netwerk niet zo uitgebreid of vind je het juist lastig om contacten te leggen en wil je daar wel wat hulp bij gebruiken dan is de inzet van een ThuisCoach wellicht een goed idee. Je kunt samen met hem of haar leuke activiteiten ondernemen maar de ThuisCoach kan je ook helpen bij het socialiseren met andere mensen. Het is allemaal op maat en zonder enige druk.

 

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!