Vacature – ThuisCoach Arnhem

Het zal je maar overkomen een niet aangeboren hersenletsel. Omdat thuis wonen niet mogelijk is kom je al als 30 plusser tussen allemaal veel oudere mensen in de zorginstelling/woonhuis terecht. Je hebt naast je ouders, de begeleiders en zo nu en dan eens een vrijwilliger die langskomt, weinig om handen terwijl je juist nog zoveel wilt.

Nu is het genoeg dacht Peter 1 jaar geleden en nam het heft in eigen handen. Hij kwam terecht bij ThuisCompany. Wij matchen mensen met elkaar op basis van gezamenlijke interesses, achtergronden, woonplaats enzovoort. Het is namelijk belangrijk dat de bezoeken voor beide partijen een fijne toevoeging zijn aan het leven.

Zo geschiedde, bijna 3/4 jaar lang had Peter een fijne ThuisCoach totdat dit helaas stopte. Deze ervaring was voor hem zo waardevol dat we dringend op zoek zijn naar een nieuw maatje op structurele basis (1 keer per week gedurende 4 uur). Samen film kijken, de hond uitlaten, naar een pretpark gaan of spelletjes spelen. Boodschappen doen en het eten voorbereiden en zo nu en dan een bezoek aan een pretpark en of musical dat zijn de dingen waar hij blij van wordt. Peter heeft een gezonde dosis humor, is een tikkeltje eigenwijs en houdt van duidelijkheid.

Ken jij iemand in je netwerk OF heb je zelf interesse, woonachtig in Arnhem en op korte termijn al beschikbaar? Stuur dan een mail naar info@thuiscompany.nl of bel 06-2698762 (Bianca)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!