Hulp nodig in het huishouden?

Heb je moeite met het schoonhouden van je woning of ander huishoudelijk werk? We zijn allemaal druk en schuiven de minder leuke klussen in huis het liefst voor ons uit. Soms komt het ook doordat het lichamelijk gewoon te zwaar is. Omdat schoonmaken / opruimen niet voor iedereen de leukste bezigheid is, biedt ThuisCompany de mogelijkheid om een ThuisCoach in te schakelen die samen met jou de klusjes aanpakt. En zeg nou zelf samen is zoveel leuker en de tijd vliegt ook nog eens voorbij.  Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Wil je ook eens ervaren of het inhuren van gezelschap je bevalt of  ook leuk geef het een ander kado! Met onze ThuisBon kan dat voor E. 39,95!

Hoe werkt het?

  • Je vult je contactgevens in aan de rechterkant van deze pagina en vinkt het kopje ThuisBon aanschaffen aan.
  • Eén van onze consulenten neemt telefonisch contact met je op.
  • Is de bon voor jezelf dan stemt zij meteen een dag en tijdstip met je af.
  • Geef je de ThuisBon kado dan zorgen wij ervoor dat deze als een echt kadootje wordt verpakt en sturen wij deze per post (inclusief de uitleg hoe het allemaal werkt).
  • Eén van onze ThuisCoaches komt langs op de afgesproken datum en natuurlijk neemt hij of zij iets lekkers mee voor bij de koffie of thee. Pluk de dag!